*Cake Pops*


80 g naturell yoghurt
4 msk olivolja
70 g socker
1 stort ägg (60 g)
1 äggula
1 ½ tsk bakpulver
90 g mjöl
 

Mascarpone glasyr :

2 msk osötad kakao
250 g mascarpone ost 40 g socker

Gör såhär;

1. Värm ugnen till 190 ° C.

Använd en visp, slå yoghurt i en skål med olja, socker, ägg och äggula.

2. Tillsätt siktat mjöl med bakpulver och kakao och blanda tills blandningen är jämn.

3. Fyll formen till brädden och sätt på locket (om du har en cakepops form)

4. Grädda Cake Pops i ugnen i 12-15 minuter vid 190 ° C, låt svalna i några minuter innan du tar bort locket

5. Sätt pinnar i varje Pop.

Glasering:
Värm upp osten med socker och kakao i en vattenbad och rör försiktigt om tills det har mer av en flytande konsistens.
Doppa och placera dem i hålen i locket och låt torka i kylskåp i 30 minuter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0